LincolnElementary School

Skip to main content
Safety is the priority of our schools. We invite all parents to participate in the Safety Training taking place at the PACE Center on  Thursday January 23, at 10:00am and at 5:30pm. The training takes 2 hours.   La seguridad es la prioridad de nuestras escuelas. Invitamos a todos los padres a participar en el entrenamiento de seguridad que se llevara a cabo en el PACE Center el dia jueves 23 de enero, a las 10:00am y a las 5:30pm. El entrenamiento dura 2 horas.
Search | Login

Bell Schedules

Lincoln Bell Schedule Gates open at 7:30 AM
Welcome bell at 7:55 AM
Tardy bell rings at 8:00 AM
Breakfast is now being served in the classrooms at 8:00 a.m.
Description / Period Start Time End Time Length
SDC Kinder 8:00 AM 12:00 PM 240 min
Kinder 8:00 AM 2:00 PM 360 min
1st - 3rd 8:00 AM 2:00 PM 360 min
4th - 6th 8:00 AM 2:33 PM 393 min
Thursday Minimal Days (Kinder - 6th) 8:00 AM 1:27 PM 327 min